Cosul meu

0

Spray odorizant Glade Relaxing Zen 300ml

AcoMarket va recomanda spray-ul odorizant Glade Relaxing Zen, elimina mirosurile neplacute, improspateaza aerul, emana un parfum de calitate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

800 Lei
Spray odorizant Glade Relaxing Zen 300ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Spray odorizant Glade Relaxing Zen permite o pulverizare mai usoara datorita formei capacului sau si ofera multiple beneficii. Elimina mirosurile neplacute, improspateaza aerul, emana un parfum de calitate, de lunga durata, cu miros placut de flori, fructe si ierburi aromate.

Adauga opinia ta

Pret 8,00 Lei
Brand GLADE
Tip SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.