Cosul meu

0

Spray fixativ Nivea Diamond Gloss Care nr. 4 250ml

AcoMarket va recomanda spray fixativ Nivea Diamond Gloss Care nr 4 250ml, ingrijeste, fortifica si protejeaza firul de par. Pentru fixare extra puternica si straluciri de diamant.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1552 Lei


Spray-ul fixativ Nivea Diamond Gloss Care transforma caldura uscatorului de par in ingrijire, protejeaza si fortifica firul de par, fixand coafura pentru intreaga zi. Ingrijeste firul de par si ii ofera stralucire pentru mai mult timp, lasandu-l placut la atingere.

Adauga opinia ta

Pret 15,52 Lei
Brand NIVEA
Tip produs FIXATIV
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.