Cosul meu

0

Spray dezinfectant bucatarie Dettol Power & Fresh Citrus 750 ml

AcoMarket va recomanda spray-ul dezinfectant pentru bucatarie Dettol Power & Fresh Citrus, curata petele de murdarie, dezinfectand suprafetele.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Spray dezinfectant bucatarie Dettol Power & Fresh Citrus 750 ml este un produs potrivit pentru suprafetele din bucatarie, plita masinii de gatit, chiuveta, scurgeri, cosuri de gunoi, podele. Lasa o stralucire vizibila, curatand petele de murdarie si dezinfectand suprafetele. Este un produs igienizant si antimicrobian.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand DETTOL
Forma SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.