Cosul meu

0

Spirale impotriva tantarilor Raid Outdoor 10 buc

AcoMarket va recomanda spiralele impotriva tantarilor Raid Outdoor 10 buc, destinate folosirii in spatiile exterioare si au o durata de protectie de pana la 6 ore.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1011 Lei
Spirale impotriva tantarilor Raid Outdoor 10 buc is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Produsele din gama Raid va protejeaza eficient familia si casa impotriva insectelor. Spiralele impotriva tantarilor Raid sunt destinate folosirii in spatiile exterioare, cum ar fi gradini, puntile barcilor, camping, terase. Marimea ariei protejate depinde in special de intensitatea si de directia vantului. O spirala arde pana la 6 ore si este suficienta pentru un spatiu cu suprafata de pana la 10-12 mp. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 10,12 Lei
Brand RAID
Tip ALTELE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.