Cosul meu

0

Solutie pentru curatat gresia si faianta Avias Liliac 5l

AcoMarket va recomanda solutia pentru curatat gresia si faianta Avias Liliac 5l, un detergent cu actionare rapida destinat curatarii suprafetelor din gresie si faianta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

4000 Lei
Solutie pentru curatat gresia si faianta Avias Liliac 5l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Solutie pentru curatat gresia si faianta Avias Liliac 5l este un detergent cu actionare rapida, pe baza de alcool si substante tensioactive, destinat curatarii suprafetelor din gresie si faianta. Cu un miros de liliac ce persista timp indelungat. Se utilizeaza diluat, nu necesita clatire.

Adauga opinia ta

Pret 40,00 Lei
Brand AVIAS
Forma LICHID
Cantitate > 4L
Tip de suprafata CERAMICA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.