Cosul meu

0

Solutie mobila Sano Furniture Cleaner rezerva 500 ml

AcoMarket va recomanda solutia pentru curatat mobila Sano Furniture Cleaner, destinata curatarii si lustruirii mobilierului din lemn sau metal.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Solutia pentru curatat mobila Sano Furniture Cleaner este ideala pentru mobilierul din lemn sau metal. Sano Furniture Cleaner reinnoieste aspectul lemnului natural, usilor, frigiderelor, suprafetelor ceramice etc. Prin formula sa imbunatatita 4 in 1, curata, lustruieste, protejeaza lemnul printr-un strat de ceara si are efect antistatic.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand SANO
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata MOBILA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.