Cosul meu

0

Solutie cuptoare si vase emailate Triumf 350 ml (+150ml)

AcoMarket va recomanda solutia pentru cuptoare si vase emailate Triumf 350 ml (+150ml) este destinat curatarii grasimii arse din cuptoare, de pe plitele de aragaz, rotisoare, gratare, vase emailate, sticla termorezistenta, dar si pentru curatarea gresiei, faiantei, obiectelor sanitare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

910 Lei


Solutie cuptoare si vase emailate Triumf are o formula ultra activa, speciala pentru cuptoare, sobe de aragaz si vase emailate, ce indeparteaza usor si eficient murdaria din cuptor, de pe plite, vase emailate, sticla termorezistenta, etc., dizolva rapid grasimea, reda stralucirea suprafetelor. Ideal pentru seminee.

Adauga opinia ta

Pret 9,10 Lei
Brand TRIUMF
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata ARAGAZ

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.