Cosul meu

0

Solutie anticalcar Sano anti kalk rust trigger 750ml

AcoMarket va recomanda solutia anticalcar Sano anti kalk rust trigger, solutie pentru indepartarea calcarului si a ruginei de pe instalatiile sanitare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1820 Lei


Solutie anticalcar Sano anti kalk rust trigger 750ml  este un detergent profesional anticalcar, detartrant, parfumat, sub forma de spray, creat special pentru a indeparta cu usurinta petele de murdarie, rugina si depunerile de calcar de pe toate suprafetele din baie si bucatarie. Nu se recomanda pentru suprafete emailate, argint, aluminiu, marmura.

Adauga opinia ta

Pret 18,20 Lei
Brand SANO
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.