Cosul meu

0

Set sters praful Fino (maner + 5 rezerve)

AcoMarket va recomanda setul pentru sters praful Fino, contine un maner si 5 rezerve din pamatuf pentru curatirea si intretinerea mobilei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1250 Lei


Setul pentru sters praful Fino contine un maner si 5 rezerve din pamatuf pentru curatirea si intretinerea mobilei. Prin constructia sa, textura pamatufului este propice stergerii prafului si reuseste sa-l indeparteze dintr-o singura miscare.

Adauga opinia ta

Pret 12,50 Lei
Brand FINO
Tip produs DESPRAFUITOR

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.