Cosul meu

0

Scutece pentru adulti Seni Extra Large 30/set

AcoMarket va recomanda, scutecele pentru adulti Seni Extra Large 30/set, scutece pentru incontinenta, testate dermatologic, asigura protectie ridicata si protejeaza sanatatea pielii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

8000 Lei


Scutece pentru adulti Seni Extra Large 30/set sunt recomandate persoanelor cu probleme de incontinenta medie si grava. Datorita stratului interior dublu cu superabsorbant, capacitatea de absorbtie este una foarte mare. Ofera confort si protectie impotriva umezelii.

Adauga opinia ta

Pret 80,00 Lei
Brand SENI
Tip produs SCUTECE
Pentru ADULTI
Cantitate 21 - 50 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.