Cosul meu

0

Scutece pentru adulti Adult Comfort L 20/set 70-120kg

AcoMarket va recomanda, scutecele pentru adulti Adult Comfort L 20/set 70-120kg, scutece pentru incontinenta, testate dermatologic, asigura protectie ridicata si protejeaza sanatatea pielii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

4000 Lei


Scutece pentru adulti Adult Comfort L 20/set sunt destinate persoanelor intre 70 si 120kg, au un grad de absorbtie ridicat, asigura protectie ridicata impotriva incontinentelor.

Adauga opinia ta

Pret 40,00 Lei
Brand ALTELE
Tip produs SCUTECE
Pentru ADULTI
Cantitate 21 - 50 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.