Cosul meu

0

Detergent lichid Savex 2 in 1 White Tiara 1.3l

AcoMarket va recomanda Savex detergent lichid 2 in 1 White Tiara, elimina petele cu usurinta si pastreaza albul stralucitor spalare dupa spalare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2100 Lei


Savex detergent lichid 2 in 1 White Tiara este un detergent concentrat, special creat pentru tesaturile albe. Savex detergent lichid 2 in 1 White Tiara are o formula noua, mai puternica cu enzime care elimina petele cu usurinta si pastreaza albul stralucitor spalare dupa spalare, dandu-le o prospetime indelungata.

Adauga opinia ta

Pret 21,00 Lei
Brand SAVEX
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Nr. spalari 5-10
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.