Cosul meu

0

Sapun lichid Protex Herbal 300 ml

AcoMarket va recomanda, sapunul lichid Protex Herbal 300 ml, un sapun lichid antimicrobian, elimina 99% din bacterii, pastrand o buna igiena a pielii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1399 Lei
Sapun lichid Protex Herbal 300 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Sapun lichid Protex Herbal 300 ml elimina 99,9% din bacterii. Te ajuta sa iti pastrezi o buna igiena a pielii, conferindu-i catifelare si un miros proaspat. Protejati-va sanatatea spalandu-va corect pe maini cu apa si sapun. Daca este necesar, adaugati mai multa apa in timpul spalatului pentru a face spuma. Clatiti-va mainile timp de 15 secunde sub jetul de apa. Uscati-va bine mainile. Repetati aplicarea de 6 ori pe zi.

Adauga opinia ta

Pret 13,99 Lei
Brand PROTEX
Tip produs SAPUN LICHID
Pentru ADULTI
Cantitate > 251 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.