Cosul meu

0

Sapun lichid Malizia White Musk 300 ml

AcoMarket va recomanda, sapunul lichid Malizia White Musk 300 ml, datorita continutului de glicerina, sapunul hidrateaza, catifeleaza si previne uscarea pielii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

600 Lei


Sapun lichid Malizia White Musk 300 ml are un parfum placut de mosc. Datorita continutului de glicerina, sapunul hidrateaza, catifeleaza si previne uscarea pielii. Recomandat pentru uzul zilnic si pentru orice tip de piele. Se aplica pe pielea uda,se maseaza usor si se clateste cu apa.

Adauga opinia ta

Pret 6,00 Lei
Brand MALIZIA
Tip produs SAPUN LICHID
Pentru ADULTI
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.