Cosul meu

0

Sapun lichid intim Dove Neutro Care 250 ml

Sapun lichid intim Dove Neutro Care 250 ml, special creat pentru femei, va ofera confortul zilnic necesar, fara a irita pielea.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Sapun lichid intim Dove Neutro Care 250 ml are la baza o formula care curata delicat, ingrijeste si protejeaza zona intima. Contine acid lactic, un ingredient prezent in majoritatea formulelor de gen, care ii asigura posibilitatea utilizarii cotidiene. Formula cu un pH neutru mentine echilibrul zonei intime

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand DOVE
Tip produs SAPUN LICHID
Pentru ADULTI
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.