Cosul meu

0

Sapun lichid crema Dove Shea Butter 250 ml

AcoMarket va recomanda, sapunul lichid crema Dove Shea Butter 250 ml, cu parfum delicat de vanilie si formula cu ¼ crema hidratanta iti lasa pielea fina si catifelata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

750 Lei


Sapun lichid crema Dove Shea Butter 250 ml are un parfum delicat de unt de shea si vanilie pentru a-ti oferi un rasfat zilnic. Cu ¼ crema hidratanta, te ajuta sa-ti ingrijesti pielea, lasand-o fina si matasoasa. Nu trebuie decat sa-ti pui in palme o doza si sa te bucuri de spuma catifelata in timp ce te speli.

Adauga opinia ta

Pret 7,50 Lei
Brand DOVE
Tip produs SAPUN LICHID
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.