Cosul meu

0

Sampon nuantator Kallos Silver 350 ml

AcoMarket va recomanda, samponul nuantator Kallos Silver 350 ml, destinat parului blond, decolorat sau grizonat, inlatura culoarea galbuie a parului decolorat sau carunt. Curata cu blandete, parul va deveni moale, matasos si usor de pieptanat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei
Sampon nuantator Kallos Silver 350 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Kallos Silver Reflex sampon nuantator este recomandat pentru parul blond, decolorat sau grizonat, iar principalul rol pentru care a fost conceput este de a elimina nuantele si tentele de galben din parul de culoare deschisa, prin efectul de complementaritate. Microparticulele violet si albastre din formula produselor anuleaza cromatic nuantele de galben si oranj de pe firul de par, rezultand un cenusiu cu tenta argintie.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand KALLOS
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EA
Tip par PENTRU TOATE TIPURILE
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma FLORAL
Beneficiu Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.