Cosul meu

0

Sampon Head & Shoulders Classic Clean 500ml

AcoMarket va recomanda, samponul Head & Shoulders Classic Clean 500ml, folosit cu regularitate pe toate tipurile de par, indeparteaza eficient matreata, protejeaza si hidrateaza scalpul, lasandu-va un par frumos, cu aspect sanatos.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1897 Lei


Eliminati matreata cu Head & Shoulders Classic Clean sampon anti-matreata. Sampoanele Head & Shoulders cu formula cu tripla actiune va curata, protejeaza si hidrateaza scalpul si parul, pentru a elimina matreata in proportie de pana la 100% si a avea un par frumos, cu aspect sanatos. Datorita preocuparii pentru frumusetea parului si ingredientului activ anti-atreata cu eficienta dovedita, Head & Shoulders va asigura un par frumos si fara matreata. Sampon cu actiune blanda si pH neutru pentru utilizare zilnica. Pentru toate tipurile de par, chiar si par vopsit sau tratat chimic. Formula cu tripla actiune curata, protejeaza si hidrateaza.

Adauga opinia ta

Pret 18,97 Lei
Brand HEAD & SHOULDERS
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EL
Tip par NORMAL
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma CITRICE
Beneficiu Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.