Cosul meu

0

Sampon Clear Scalp Oil Control 400ml

AcoMarket va recomanda, samponul Clear Scalp Oil Control 400ml, cand este utilizat cu regularitate, activeaza bariera naturala de protectie a scalpului, eliminand uleiul din pori pentru a contribui la refacerea echilibrului natural al scalpului, lasand un par fara matreata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1875 Lei


Sampon Clear Scalp Oil Control contine Bio-Nutrium 10, un amestec unic de 10 vitamine, minerale, extracte naturale, substante nutritive si esente de citrice, este un sampon pentru par cu tendinta de ingrasare. Clear Scalp Oil Control indeparteaza eficient excesul de sebum si lasa parul curat, fara matreata.

Adauga opinia ta

Pret 18,75 Lei
Brand CLEAR
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EA
Tip par GRAS
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma ORIENTAL
Beneficiu Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.