Cosul meu

0

Rezerva uscata Mop PVA Global

AcoMarket va recomanda rezerva pentru mopul plat PVA Global, cu o mare putere de absorbtie, destinat curatarii pardoselilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

600 Lei
Cantitate:


Rezerva uscata este pentru mopul plat PVA Global, un obiect de uz casnic, usor de folosit, rezistent, destinat curatarii pardoselilor. Este confectionat din PVA, are mare putere de absorbtie, nu lasa scame. Poate fi utilizat cu succes in activitatile de curatenie zilnice desfasurate acasa sau la birou. Curata eficient praful, murdaria sau parul de animale.

Adauga opinia ta

Pret 6,00 Lei
Brand GLOBAL
Tip produs MOP

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.