Cosul meu

0

Pungi pentru gheata Fino 196 de cuburi

AcoMarket va recomanda pungile pentru gheata Fino 196 de cuburi, etanse si ermetice, ce previn patrunderea altor arome sau mirosuri.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

300 Lei
Pungi pentru gheata Fino 196 de cuburi is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Cu pungile pentru gheata Fino putem obtine cuburi de gheata intr-un mod sigur si fara miros. Pungile sunt usor de umplut, de sigilat si de servit. Sunt etanse si ermetice. Perioada de valabilitate este nelimitata. Pentru divertisment si gusturi diferite se poate inlocui apa cu diferite sucuri din plante sau fructe.

Adauga opinia ta

Pret 3,00 Lei
Brand FINO
Tip produs PUNGI GHEATA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.