Cosul meu

0

Pudra decoloranta Kallos 35 gr

AcoMarket va recomanda pudra decoloranta Kallos 35 gr, praf de decolorare profesional, cu capacitate perfecta de protejare cu ajutorul caruia puteti obtine un efect de decolorare intensiva, fara deterioarea parului.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

580 Lei
Pudra decoloranta Kallos 35 gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Pudra decoloranta Kallos 35 gr este un produs profesional destinat realizarii decolorarii complete si realizarii de suvite. Are putere de deschidere pana la 7 tonuri. Se foloseste impreuna cu oxidantul.

Adauga opinia ta

Pret 5,80 Lei
Brand KALLOS
Culoare BLOND

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.