Cosul meu

0

Prosop de bucatarie Ilynka celuloza 50 m 2 straturi

AcoMarket va recomanda prosopul de bucatarie Ilynka celuloza, un prosop de hartie cu putere foarte mare de absorbtie, fabricat 100% din celuloza.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

650 Lei
Prosop de bucatarie Ilynka celuloza 50 m 2 straturi is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Ilynka este un prosop de hartie cu putere foarte mare de absorbtie. Este facut 100% din celuloza, nu se dezintegreaza, poate fi utilizat cu succes pentru geamuri, oglinzi, mobila. Ilynka prosop de bucatarie este un produs de calitate superioara, ambalat in tipla de 1 buc, 2 straturi, portionata, gofrata.

Adauga opinia ta

Pret 6,50 Lei
Brand ILYNKA
Nr. straturi 2
Nr. role/pachet 1
Lungime rola < 50 m

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.