Cosul meu

0

Prosop de bucatarie Elfi celuloza 100 m 2 straturi

AcoMarket va recomanda prosopul de bucatarie Elfi celuloza, un prosop de hartie cu putere foarte mare de absorbtie, fabricat 100% din celuloza.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1299 Lei
Prosop de bucatarie Elfi celuloza 100 m 2 straturi is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Elfi prosop de bucatarie este fabricat dintr-o hartie de calitate superioara si de aceea sunt foarte rezistente. Pretaieturile sunt executate cu precizie, astfel ca hartia se va rupe doar acolo unde trebuie. Celuloza 100%.

Adauga opinia ta

Pret 12,99 Lei
Brand ELFI
Nr. straturi 2
Nr. role/pachet 1
Lungime rola 51 - 100 m

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.