Cosul meu

0

Pila mare manichiura pedichiura Titania

AcoMarket va recomanda pila mare manichiura pedichiura Titania, o pila profesionala, de calitate germana ce asigura o ingrijire delicata a unghiilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

700 Lei


Pila mare manichiura pedichiura Titania, pila cromata elastica, fabricata din otel Solinger, cu dispozitiv de impingere a pielii integrat in manerul din plastic si acoperita cu micropulbere fina de safir. Cele doua tipuri de granulozitate, dura si fina, asigura ingrijirea delicata a unghiilor, impiedicand ruperea si casarea acestora. Cu pila Titania, unghiile isi pastreaza aspectul sanatos si vitalitatea.

Adauga opinia ta

Pret 7,00 Lei
Brand TITANIA
Tip PILA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.