Cosul meu

0

Detergent lichid Perwoll Brilliant Black 33 spalari 2l

AcoMarket va recomanda detergentul Perwoll Brilliant Black, pastreaza intensitatea culorilor inchise dupa fiecare spalare, prevenind decolorarea hainelor

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2600 Lei


Detergentul lichid Perwoll Brilliant Black este un detergent special conceput pentru culori inchise. Pastreaza intensitatea negrului pentru mai mult timp. Inlatura murdaria de zi cu zi si previne scamosarea hainelor. Pastreaza culorile vii dupa fiecare spalare, prevenind decolorarea hainelor.

Adauga opinia ta

Pret 26,00 Lei
Brand PERWOLL
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip NEGRE
Nr. spalari 30-35
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.