Cosul meu

0

Periuta de dinti Colgate Zig Zag Mediu

AcoMarket va recomanda periuta de dinti Colgate Zig Zag Mediu, cu peri incrucisati, de duritate medie, avand gatul flexibil, asigura un plus de confort in timpul periajului si este delicat cu gingia.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

350 Lei


Periuta de dinti Colgate Zig Zag Mediu este o periuta de dinti cu peri incrucisati, de duritate medie. Datorita dispunerii incrucisate a perilor, Colgate Zig Zag curata spatiile interdentare in profunzime. Gatul flefixibil asigura un plus de confort in timpul periajului si este delicat cu gingia. In plus, datorita suprafatei moi pentru curatarea limbii, indeparteaza delicat bacteriile ce provoaca respiratia urat mirositoare

Adauga opinia ta

Pret 3,50 Lei
Brand COLGATE
Pentru PENTRU EA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.