Cosul meu

0

Periuta de dinti Colgate Max Fresh Medium

AcoMarket va recomanda periuta de dinti Colgate Max Fresh Medium este o periuta de dinti cu dispozitiv nou si avansat de improspatare a limbii, cu trei nivele de curatare multidimensionala, pentru a indeparta bacteriile ce provoaca mirosul neplacut

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

530 Lei


Periuta de dinti Colgate Max Fresh Medium este o periuta de dinti cu dispozitiv nou si avansat de improspatare a limbii, cu trei nivele de curatare multidimensionala, pentru a indeparta bacteriile ce provoaca mirosul neplacut.

Adauga opinia ta

Pret 5,30 Lei
Brand COLGATE
Pentru PENTRU EL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.