Cosul meu

0

Periuta de dinti Colgate 360 grade Whole Mouth Clean

AcoMarket va recomanda periuta de dinti Colgate 360 grade Whole Mouth Clean o periuta de dinti cu peri de duritate redusa si dispozitiv de curatare a limbii si obrajilor, va ofera o igiena dentara totala, curatand intreaga gura.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei
Periuta de dinti Colgate 360 grade Whole Mouth Clean is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Periuta de dinti Colgate 360 grade Whole Mouth Clean ofera trei avantaje: perii de trei dimensiuni curata simultan ambele parti ale dintilor, dispozitivul curb ofera o senzatie si mai puternica de curatare si prospetime si este prevazuta cu un dispozitiv special pentru curatarea limbii si a obrajilor. Cu Colgate 360 grade Whole Mouth Clean, aveti parte de curatarea intregii guri: dinti, limba, obraj si gingii. Perii diferentiati curata eficient, indepartand bacteriile chiar si din zonele mai greu accesibile.

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand COLGATE
Pentru PENTRU EA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.