Cosul meu

0

Pastile laminate anti tantari Raid cu eucalipt 30 buc

AcoMarket va recomanda pastile laminate anti tantari Raid cu eucalipt 30 buc, eficient in combaterea tantarilor comuni si a tantarilor tigru.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1250 Lei


Pastile laminate anti tantari Raid cu eucalipt 30 buc este eficient in combaterea tantarilor comuni si a tantarilor tigru. O singura pastila ofera protectie constanta si indelungata impotriva tantarilor timp de pana la 12 ore, fara a lasa miros de parfum. Datorita foliei de aluminiu, pastila se incalzeste si se consuma uniform. O pastila este eficienta pentru o camera de pana la 20 m3. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 12,50 Lei
Brand RAID
Tip PASTILE LAMINATE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.