Cosul meu

0

Pasta de dinti Sensodyne Multi Action 75ml

Pasta de dinti Sensodyne Pronamel Multi Action 75ml protejeaza impotriva efectelor substantelor acide din alimentatia zilnica, prin periaj regulat de doua ori pe zi, intareste in mod activ smaltul slabit, facandu-l mai puternic.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1288 Lei


Sensodyne este pasta de dinti recomandata de medicii dentisti atat pentru dintii sensibili cat si pentru eroziunea acida. Sensodyne ajuta la calmarea durerilor de dinti cauzate de sensibilitatea dentara si ofera protectie de durata timp de 24 de ore in fiecare zi, daca este folosita conform instructiunilor. Sensodyne Pronamel este o pasta de dinti cu formula avansata ce asigura o protectie continua impotriva sensibilitatii dentare. Ajuta la indepartarea eficienta si blanda a petelor de pe dinti, redandu-le albul natural. Sensodyne Pronamel Multi Action, ajuta mineralele sa patrunda adanc in suprafata smaltului, intarind in mod activ smaltul slabit, facandu-l mai puternic, mai sanatos si mai bine protejat impotriva efectelor acizilor din alimentatia zilnica, prin periaj de doua ori pe zi.

Adauga opinia ta

Pret 12,88 Lei
Brand SENSODYNE
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.