Cosul meu

0

Pasta de dinti Parodontax Ultra Clean 75ml

AcoMarket va recomanda pasta de dinti Parodontax Ultra Clean 75ml, special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar, creeaza o senzatie de curatenie si prospetime in intreaga cavitate bucala

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1710 Lei


Pasta de dinti Parodontax Ultra Clean este special creata pentru persoanele care scuipa sange in timpul periajului dentar si care isi doresc o senzatie de dinti curati. Parodontax Ultra Clean indeparteaza mai multa placa bacteriana decat o pasta de dinti obisnuita si creeaza o senzatie de curatenie si prospetime in intreaga cavitate bucala. Prin periaj dentar cu Parodontax, puteti ajuta la oprirea sangerarilor gingivale. Folositi zilnic pasta de dinti Parodontax pentru a indeparta mai multa placa bacteriana si pentru a ajuta la restabilirea si mentinerea starii de sanatate a gingiilor. Totodata contine fluor pentru a ajuta la prevenirea aparitiei cariilor, astfel incat o puteti folosi in fiecare zi cu incredere.

Adauga opinia ta

Pret 17,01 Lei
Brand PARODONTAX
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.