Cosul meu

0

Pasta de dinti Colgate Whitening 100ml

AcoMarket va recomanda pasta de dinti Colgate Whitening 100ml, indeparteaza cu grija petele de pe suprafata dintilor, reda albul natural al zambetului tau si iti ofera o protectie dovedita clinic impotriva bacteriilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

461 Lei
Pasta de dinti Colgate Whitening 100ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Pasta de dinti Colgate Whitening 100ml este o pasta de dinti ce ofera protectie impotriva bacteriilor, timp de 12 ore pentru o gura mai sanatoasa. Protejeaza impotriva petelor, respiratiei neplacut mirositoare, placii dentare, tartrului, cariilor, problemelor gingivale, sensibilității dentare

Adauga opinia ta

Pret 4,61 Lei
Brand COLGATE
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.