Cosul meu

0

Pasta de dinti Colgate Cavity Protection Fresh Mint 100 ml

AcoMarket va recomanda pasta de dinti Colgate Cavity Protection Fresh Mint 100 ml, care prin formula sa ajuta la neutralizarea acizilor rezultati din zaharuri inainte ca acestia sa afecteze dintii, intareste si reface smaltul pentru a preveni formarea cariilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

461 Lei
Pasta de dinti Colgate Cavity Protection Fresh Mint 100 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Pasta de dinti Colgate Cavity Protection Fresh Mint 100 ml prin formula sa cu agent de neutralizare a acizilor din zaharuri ajuta la neutralizarea acizilor rezultati din zaharuri inainte ca acestia sa afecteze dintii. Prin continutul de fluor si calciu, intareste si reface smaltul pentru a preveni formarea cariilor.

Adauga opinia ta

Pret 4,61 Lei
Brand COLGATE
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.