Cosul meu

0

Pahare de unica folosinta carton 6.5 oz 100/set Est

AcoMarket va recomanda paharele de unica folosinta 6.5 oz 100/set Est, pahare din carton special create atat pentru bauturi calde, cat si reci.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1140 Lei
Pahare de unica folosinta carton 6.5 oz 100/set Est is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Paharele de unica folosinta 6.5 oz 100/set Est sunt pahare din carton special create atat pentru bauturi calde, cat si reci. Potrivite pentru industria HORECA in unitatile de tip restaurante, terase, sistem catering sau magazine alimentare. Recomandate pentru cafea, ceai, ciocolata calda, caffe latte, cappucino si alte bauturi. Au diverse culori si modele, sunt 100 pe set, cu o capacitate 6.5 oz - 192 ml.

Adauga opinia ta

Pret 11,40 Lei
Brand EST
Tip PAHARE
Bucati/set 26 - 100

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.