Cosul meu

0

Odorizant camera minigel Ardor 3x60gr pepene/lavanda/linen

AcoMarket va recomanda odorizant camera minigel Ardor 3x60gr pepene/lavanda/linen, conceput special pentru a improspata aerul absorbind mirosurile neplacute.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

747 Lei
Odorizant camera minigel Ardor 3x60gr pepene/lavanda/linen is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Odorizant camera minigel Ardor 3x60gr pepene/lavanda/linen a fost conceput special pentru a improspata aerul absorbind mirosurile neplacute. Gelul este continut si sigilat in interiorul suportului de plastic care poate fi folosit in orice camera, dulap sau in autoturism. Contine 3 arome diferite in set.

Adauga opinia ta

Pret 7,47 Lei
Brand ARDOR
Tip LICHID
Cantitate 50 - 200 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.