Cosul meu

0

Odorizant camera Glade Relaxing Zen aparat + rezerva 269 ml

AcoMarket va recomanda odorizantul de camera Glade Relaxing Zen aparat+rezerva, unitate actionata de baterii, care elibereaza automat valuri delicate de parfum la intervalul de timp ales.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2400 Lei


Odorizant de camera Glade Relaxing Zen aparat+rezerva este o unitate actionata de baterii, care elibereaza automat valuri delicate de parfum la intervalul de timp ales. Pentru a regla intensitatea parfumului se poate selecta timpul de pulverizare (9, 18, 36 minute). Pentru un plus de prospetime se apasa butonul de extra parfum. Aparatul se poate agata si vine insotit de rezerva. Elimina mirosurile neplacute si improspateaza. Relaxing zen este un parfum modern care imbina notele florale cu prospetimea fructelor si a ierburilor aromate.

Adauga opinia ta

Pret 24,00 Lei
Brand GLADE
Tip SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.