Cosul meu

0

Odorizant camera gel lacramioare Glade 150gr

AcoMarket va recomanda odorizantul pentru camera gel lacramioare Glade 150gr, absoarbe mirosurile neplacute, oferind o prospetime continua.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

550 Lei
Odorizant camera gel lacramioare Glade 150gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Odorizant camera gel lacramioare Glade 150gr a fost conceput special pentru a oferi o prospetime continua. Absoarbe mirosurile neplacute pana la 30 de zile. Poate fi folosit in orice camera, dulap sau autoturism.

Adauga opinia ta

Pret 5,50 Lei
Brand GLADE
Tip GEL
Cantitate 50 - 200 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.