Cosul meu

0

Odorizant camera Air Wick aparat + rezerva Freesia & Jasmine

AcoMarket va recomanda odorizantul pentru camera Air Wick Freshmatic Freesia & Jasmine, o unitate actionata de baterii ce confera incaperilor un parfum persistent de durata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2850 Lei
Odorizant camera Air Wick aparat + rezerva Freesia & Jasmine is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Odorizantul de camera Air Wick Freshmatic Freesia & Jasmine este o unitate actionata de baterii ce confera incaperilor un parfum persistent de durata. Aroma Freesia & Jasmine emana un parfum proaspat si sofisticat. Este potrivit atat pentru casa, cat si pentru birou. Flaconul se amplaseaza pe o suprafata orizontala. Nu expuneti la lumina directa a soarelui.

Adauga opinia ta

Pret 28,50 Lei
Brand AIR WICK
Tip SPRAY
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.