Cosul meu

0

Odorizant auto lichid Areon antitabac 5 ml

AcoMarket va recomanda odorizantul auto lichid Areon antitabac 5ml, neutralizeaza mirosurile neplacute din masina si reimprospateaza aerul.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

518 Lei


Areon odorizant auto lichid antitabac neutralizeaza mirosurile neplacute din masina si reimprospateaza aerul. Areon odorizant auto emana un parfum intens si de lunga durata. Este practic si usor de folosit. Se agata in masina, sa atarne liber, fara a acoperi privirea conducatorului

Adauga opinia ta

Pret 5,18 Lei
Brand AREON
Tip produs ODORIZANT LICHID

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.