Cosul meu

0

Manusi de unica folosinta Plast L 100/set


AcoMarket va recomanda manusile de unica folosinta Plast L 100/set, produse din polietilena de inalta densitate HDPE, ambalate in seturi tip dispenser.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

300 Lei
Manusi de unica folosinta Plast L 100/set is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Manusile de unica folosinta Plast L 100/set sunt ideale pentru prepararea mancarii si pot veni in contact direct cu alimentele. Sunt produse din polietilena de inalta densitate HDPE, ambalate in seturi tip dispenser. Nu sunt pudrate. Manusile se potrivesc atat pentru mana stanga cat si pentru mana dreapta. Se pot utiliza in mediul alimentar, magazine, mezelarii, curatenie.

Adauga opinia ta

Pret 3,00 Lei
Brand ALTELE
Tip MANUSI
Bucati/set 26 - 100

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.