Cosul meu

0

Manusi de unica folosinta 100/set Est

AcoMarket va recomanda  manusile de unica folosinta Est, destinate pentru protejarea mainilor impotriva patrunderii in piele a diferitelor substante/solutii utilizate in timpul unei zile. Produsul poate fi folosit in contact direct cu alimentele.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

300 Lei


Manusile de unica folosinta Est sunt impermeabile si pot fi folosite pentru ambele maini (ambidextre). Utile in orice gospodarie, manusile sunt destinate pentru protejarea mainilor impotriva patrunderii in piele a diferitelor substante/solutii utilizate in timpul unei zile. Pot fi folosite in situatii multiple si o singura data. Produsul poate fi folosit in contact direct cu alimentele.

Adauga opinia ta

Pret 3,00 Lei
Brand EST
Tip MANUSI
Bucati/set 26 - 100

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.