Cosul meu

0

Manusi pudrate Vinylex L blue 100/set Mercator Medical

AcoMarket va recomanda manusile pudrate Vinylex L blue 100/set. Sunt manusi din vinil, de unica folosinta, recomandate pentru persoane alergice la latex.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2326 Lei


Vinylex manusile pudrate L blue 100/set sunt manusi din vinil, de unica folosinta, de culoare albastră, de examinare si protectie, pentru risc minim. Sunt recomandate pentru persoane alergice la latex. Calitatea produsului nu este garantata in cazul deteriorarii ambalajului. Se potrivesc si pentru scopuri speciale.

Adauga opinia ta

Pret 23,26 Lei
Brand MERCATOR MEDICAL
Tip MANUSI
Bucati/set >100

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.