Cosul meu

0

Manusa microfibra Mr.Mattes 1/set

AcoMarket va recomanda manusa microfibra Mr.Mattes, un produs de calitate, cu grad inalt de absorbtie. Ideal de folosit in gospodarie si la spalatul automobilului.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

747 Lei


Manusa microfibra Mr.Mattes este un produs de calitate, cu grad inalt de absorbtie. Ideal de folosit in gospodarie si la spalatul automobilului. Mr.Mattes are o microfibra speciala ce atrage bine praful lasand suprafetele lucioase. Se poate folosi atat uscata cat si umeda.

Adauga opinia ta

Pret 7,47 Lei
Brand MATTES
Bucati/set 1 / SET
Tip de suprafata UNIVERSAL
Tip produs MANUSI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.