Cosul meu

0

Detergent lichid Malizia-Muschio Bianco 28 spalari 1.82l

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Malizia Muschio Bianco, cu o performanta de spalare ridicata, indepartand petele de zi cu zi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2299 Lei


Detergentul lichid Malizia Muschio Bianco, va imbraca hainele intr-un parfum intens concentrat ce rezista o perioada indelungata. Malizia detergent lichid Muschio Bianco are o performanta de spalare ridicata in ciclul principal pentru a lupta impotriva petelor de zi cu zi precum praf, transpiratie, produse cosmetice, grasime.

Adauga opinia ta

Pret 22,99 Lei
Brand MALIZIA
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Nr. spalari 30-35
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.