Cosul meu

0

Lotiune pentru pielea sensibila Hygienium 350ml

AcoMarket va recomanda lotiunea pentru pielea sensibila Hygienium 350ml, o lotiune dermatologica pentru curatarea pielii sensibile, indicata si pentru persoanele care sufera de incontinenta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

850 Lei


Lotiunea pentru pielea sensibila Hygienium 350ml este o lotiune dermatologica pentru curatarea pielii sensibile, indicata si pentru persoanele care sufera de incontinenta. Cu un continut bogat in ulei de migdale si D-Panthenol, lotiunea Hygienium ajuta la refacerea celulara, hidrateaza si hraneste in profunzime pielea. Produsul are la baza un sistem complex care indeparteaza mirosul neplacut si spala delicat pielea iritata ca urmare a imobilizarii prelungite. Lotiunea Hygienium este un produs testat dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 8,50 Lei
Brand HYGIENIUM
Tip produs LOTIUNE
Pentru ADULTI
Utilizare ZI
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.