Cosul meu

0

Lotiune pentru igiena intima Nivea Intimo Fresh Comfort 250 ml

AcoMarket va recomanda, lotiunea pentru igiena intima Nivea Intimo Fresh Comfort, curata delicat zona intima lasand o senzatie placuta de prospetime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2299 Lei


Lotiunea pentru igiena intima Nivea Intimo Fresh Comfort curata delicat zona intima lasand o senzatie placuta de prospetime. Formula pe baza de acid lactic, aloe vera si parfumul de ceai alb ofera o senzatie de confort si mentine pH-ul natural al zonei intime pe durata intregii zile. Nu contine sapun alcalin sau coloranti. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic si ginecologic.

Adauga opinia ta

Pret 22,99 Lei
Brand NIVEA
Tip produs LOTIUNE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.