Cosul meu

0

Lotiune pentru fata Lara Super cu Aloe Vera 150 ml

AcoMarket va recomanda, lotiunea pentru fata Lara Super cu Aloe Vera, este o solutie hidro-alcoolica destinata ingrijirii tenului, avand efect tonifiant si astringent.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

919 Lei
Lotiune pentru fata Lara Super cu Aloe Vera 150 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Lotiunea pentru fata Lara Super cu Aloe Vera este o solutie hidro-alcoolica destinata ingrijirii tenului, avand efect tonifiant si astringent. Datorita extractului de Aloe Vera, lotiunea are un efect revigorant. Se foloseste zilnic, dimineata si seara, pentru curatarea si tonifierea tenului. Se aplica pe fata, gat si decolteu, cu ajutorul unui disc cosmetic.

Adauga opinia ta

Pret 9,20 Lei
Brand FARMEC
Tip produs LOTIUNE
Tip ten MIXT
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.