Cosul meu

0

Set Ingrijire Skin Boost 40+ Cosmetic Plant

AcoMarket va recomanda, setul de Ingrijire Skin Boost 40+ Cosmetic Plant: Crema Antirid Hidratanta 40+ Vitamin C Plus, 50ml; Fiole Skin Boost Vitamin C Plus, 6 x 2 ml

3821 Lei


Set Ingrijire Skin Boost 40+ Cosmetic Plant: Crema Antirid Hidratanta 40+ Vitamin C Plus, 50ml; Fiole Skin Boost Vitamin C Plus, 6 x 2 ml

Pachetul contine:

Crema Antirid Hidratanta 40+ Vitamin C Plus Cosmetic Plant, 50ml: produs de ingrijire destinat tenului normal 40+, cu o formula delicata, cu 91% ingrediente naturale, ce are ca efect atenuarea ridurilor fine, hidratarea si oxigenarea pielii, furnizand cantitatea optima de acizi grasi esentiali. Contine vitamina C Tetra, o forma inovatoare a vitaminei C, cu proprietati antioxidante, ce patrunde cu usurinta in stratul adanc al epidermei, stimuland sinteza de colagen si protejand impotriva imbatranirii cutanate premature cauzate de radiatiile UV si radicalii liberi. Hidrateaza intens si reduce pierderile de apa din tesuturi, iar prin complexul mineral activ continut previne degradarea colagenului si a acidului hialuronic din piele, lasand-o neteda, luminoasa si catifelata. Uleiul esential de portocale tonifica si calmeaza tenul, avand efect antiinflamator. Nu contine parabeni, parafine sau coloranti. Ingrediente:vitamina C Tetra, complex mineral activ, ulei esential de portocale Aplicare: se foloseste dimineata si seara, aplicand o cantitate suficienta de produs pe pielea curata (fata, gat, decolteu). Se maseaza usor pana la absorbtia completa.

Fiole Skin Boost Vitamina C Plus, 6 x 2 ml: fiole cu un puternic efect antioxidant, ce patrund cu usurinta in piele, datorita Vitaminei C din compozitie. Au rolul de a uniformiza nuanta tenului si de a-l proteja de efectele negative ale radiatiilor UV. Lupta impotriva radicalilor liberi care duc la imbatranirea prematura a pielii. Pantenolul are proprietati recunoscute de hidratare si joaca un rol important in accelerarea regenerarii celulare. De asemenea, extractul de citrice este foarte bogat in vitamine, avand efect tonic, energizant si revigorant. Produs testat dermatologic. 0% parabeni, parafine, coloranti. 94% ingrediente naturale.

Adauga opinia ta

Pret 38,21 Lei
BRAND COSMETIC PLANT
Tip produs SETURI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.