Cosul meu

0

Lotiune calmare arsuri solare Gerovital Sun 150ml

AcoMarket va recomanda, lotiunea pentru calmarea arsurilor solare Gerovital Sun, ajuta la reducerea disconfortului cauzat de imflamarea pielii

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1800 Lei
Lotiune calmare arsuri solare Gerovital Sun 150ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Lotiunea pentru calmarea arsurilor solare Gerovital Sun are o actiune complexa de calmare, regenerare, rehidratare, emoliere si racorire a pielii iritate in urma supraexpunerii la soare. Imbogatita cu extract de rodie si Boswellia Serrata ajuta la reducerea disconfortului cauzat de imflamarea pielii.

Adauga opinia ta

Pret 18,00 Lei
Brand GEROVITAL
Tip produs CREMA
Pentru ADULTI
Utilizare ZI
Cantitate < 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.